Sen gideli sevgilim bahçemde güller açmıyor Geceler bitmek bilmiyor geceler buz gibi sabah olmuyor Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neylerim söyle
Son bir kez görebilsem seni tutsam dokunsam ellerine Yokluğun dayanılmaz oldu hasret kaldım gül yüzüne Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neylerim söyle
Al beni götür gittigin yere İstersen vur yerden yerlere
Ne olur al beni götür gittiğin yere Yeter ki yeter ki terketme
Bekledim seni gecelerce yaralı ceylan misali Ardından düştüm çöllere Leyla‘ya koşan Mecnun misali...
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 36 Nerden : Gaziantep Kayıt tarihi : 22/12/08
Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi ? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi?
Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün Ya dön bana artık duyuyor musun beni? Ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi?
Bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış Hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi? Gözlerimden süzülen birkaç damla adına Senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi?
Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün Ya dön bana artık duyuyor musun beni? Ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi
Admin Admin
Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum
Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor Görüyorum dönence Kupkuru bir ağacın dalıyım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor Biliyorum dönence Çatlamış dudağımda ne bir ses ne bir nefes Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor Duyuyorum dönence
Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor Görüyorum dönence Kupkuru bir ağacın dalıyım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor Biliyorum dönence Çatlamış dudağımda ne bir ses ne bir nefes Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor Duyuyorum dönence
Duyuyorum biliyorum görüyorum dönence Dönence gün dönende dönence Bir gün gelecek dönence biliyorum
Admin Admin
Sen gülünce güller açar gülpembe Bülbüller seni söyler biz dinlerdik gülpembe Sen gelince bahar gelir gülpembe Dereler seni çağlar sevinirdik gülpembe
Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe
Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembe Gözlerimde son bir bulut gülpembe Hala hep seni arar seni bekler gülpembe
Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe __________________
Admin Admin
Acıhda bağa vir biraz da oğa vir Çevir kazı yanmasın aman kız uyanmasın Acıhda bağa vir biraz da oğa vir
Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır Guru unu yağı bulan çorbasın kaynatır Ya bulamayan gariban omzunu oynatır
Acıhda bağa vir biraz da oğa vir Çevir kazı yanmasın aman kız uyanmasın Acıhda bağa vir biraz da oğa vir
Ayağında yok postal başına giyer püskül Ayağında yok postal başına giyer püskül Sonradan görmesi meğersem ne müşkül Ya hiç bir şey bilmemek pilav üstüne keşkül
Acıhda bağa vir biraz da oğa vir Ayrana daldır yoğurduna saldır Selam veğdi gödün mü Selamı ağmadın mı a...a Çevir kazı yanmasın aman kız uyanmasın Türkünün sonu geldi gari Haydaaa
Balcının baltası var oduncunun baltası var Öyle de olur böyle de olur Avcı vurur turnayı biz çalarız zurnayı Öyle de olur böyle de olur
Admin Admin