Admin Admin
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 36 Nerden : Gaziantep Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Sagopa Kajmer, Sagopa Kajmer download, Sagopa Kajmer indir , Sagopa Kajmer fuul versi Çarş. Ocak 28, 2009 12:49 pm | |
| sahibinin sesi (SAGO Kaf-Kef)
Elbet bir gün başı dönecek dünyanın dönmekten. Ağzının suyuna batmışlar için henüz saat erken. "Ben bir ağacım yeşermekte dallarım ya" derken, Yere düşen yapraklar ayrılmakta gövdemden. Dünya rehavette, gözleri dalıp gitmekte, Herkez kendince bir masumluk serüveninde. Ruhum vücud karavanında, ölüm düz gidince ileride, Yaptıklarım peşimde gerilerimde. Son pişmanlık sabaha varmaz bir karanlık, Nefsinin dişleri kalmamış seni dişlemekten, YAZIK !. Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, Ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum ! Sağım-solum-önüm-arkam zaman illetiyle sarılmış. Yanlız adanın ortasında saçım sakala karışmış. (mışş) Ufaklıklar arsızlaşmış. (mışş) Beden saksınızda edep çiçekleriniz sararmış. (mışş)
Nakarat --
Bıkmışım her gün aynı teranelerdenn BEN ! Bir-iki yalancı ve sahtekar. Yoldan saptıran imtihanlar. Kana kana kanıyorlar BAK ! Sağım-solum-önüm-arkam gafil, Hüzün kuyusuna gark olur aciz (izz), içim acı sahibi meçhul herkess, Bu sahibinin sesi MERKEZ !
2.Bölüm
El katipse kalp hakimdir. Bak bu alıma gelen kaçıncı dize. Bak bu kaçıncı aykırılık rap fakirhanesinde. Bir lokma, bir hırka.. Tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar. Gözlerim 10 senedir akan durmaz hıçkıran şelale, Elimde aynı hararetle yanan rap'ten meşale, İzin vermez deliyağız gözle görülen işgale, Sözlerimden yüzümü gör bak eşgalime ! Sıkıntı sıktığın zaman patlayan sivilce. Düşünmelisin sivilce, enine boyuna bütünce. Beter eder düşünce. Diz kapakların kanar düşünce, İblis dalga geçer kananla sertçe. Ben baktıkça ağaçlara,kalbimin kuşları konmak ister dallara. Önceden inanırdım ne yazık ki fallara. Onlarla yitirilen sahipsiz yıllara Derken "elveda" Bir dize daha karala...
[/b]Dessas[/b] Yunus'tur Benim Adım Sagopadır Mahlasım.. Dinle
Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz..Kula yataklık edenler dost sayılamaz..Korku ve dehşete kapılanın kalbi yavaş atmaz.. gürültüyle besLenen kulakta sukut durmaz.Kara sinekler mikrop demek arılar boka konmaz..El yumruğunu yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmaz..Zahmet çeken asla bir kişi olmaz.. Ekmek elden su göldense tasaya yer kaLmaz..Yabancı görmedikçe köpek delice havlamaz..Yaşama dahil oldukça sistemlerin aynı kaLmaz..Derste kopya çekerek alınan notla bi bok olmaz..Önüne hedefi koymadıkça amaca tez varılamaz..Hurafelerle yola çıkanlar köprü sonuna ulaşamaz..Akacak olan kan ilelebet damarda durmaz..Sapına kadar erkek te olsan kadına el kalkmaz.
Nakarat x2
Gerçek Bana bir adım daha yaklaş (yakLaş yakLaş yakLaş)..Gaflet Benden bir adım daha geri at (Aman uzak Dur Benden) .. Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal (Ne Bu caka Bu fiyakaLı haL) Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan..(yoLLan yayLan laN)
kilidi kırmadıkça sırrın kaPısı açıLamaz..Rabb'im emri verse inan taş üstünde taş kaLmaz..Komutan komut vermedikçe esas duruş bozuLamaz..Sago bir kere siler adın tadıma karışamaz..(Nokta) .. yazı Kağıtta yatılı söz ağızdan uçar durmaz.. Dilim tutulmadıkça mikrofonum sır tutmaz.ilim kendini biLmektir..Bilmeyenden haLt oLmaz..Yalan söylediysen yanına kâr kalmaz.. Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz..Zahmet etme boştan dolu çıkmaz.Gün gelir bi tatlı sözle yılan delikten çıkmaz..Beşikten mezara dek bu gemide aynı tayfa kaLmaz..velceLaLin kalemi yazar levhi mahruz okunamaz..Zaman hırsızı çok çalar koluna zincir vurulamaz..Aklım Dünya limanına demir atmışsa gemin girdaptan kurtulmaz..Gözümde Nice ırmak saklı akışı durmaz..
Nakarat x2
Gerçek Bana bir adım daha yaklaş (yakLaş yakLaş yakLaş)..Gaflet Benden bir adım daha geri at (Aman uzak Dur Benden) .. Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal (Ne Bu caka Bu fiyakaLı haL) Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan..(yollan yayLan laN)
Adım Yunus Mahlasım Sago ikincisi kaf Kef üçüncüsü küheylan Evliya-ı raP Arkası yarIn Arkası Yarın
[/b]Gördüklerime inanmam gerek[/b] ne güzel bir hava, sago kaf kef kaf kef
merhaba! bendeniz sagopa kajmer ,pesimist kötü adam evet ta kendisi işte o benim boş oda bom boş bom boş bom boş herşey yerli yerinde, herşey burda microfonum burda. ses 1-2 boş bir kağıt bomboş ve mikserim ve sözlerim. anlat! bak razıyım anlatmam lazım anlatmalıyım ben her zaman anlatmam lazım anlatmalıyım ben her zaman evet anlatmam lazım anlatmalıyım ben her zaman bu benim hayatım.
sago go go
günler süsüm, bilgim madenim,aklım canım, göz bebeğimden gerek öğrenmem bak bana doyasıya! hayat eli sopalı bir öğretmen siyah saç ak defterle geldin ak saç siyah defterle gidiyosun. sen uyurken gülistanda ben diken üstüne yatmış acıyorum derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle başedemezdi kasvetim kendini iyi bilen kötülere ne yararki benim iyiliğim.kuru dilim uzak değilki malum sırrım feryatıdımı menzilimden ne olur iyi bir haber gönder en tezinden kulaklsrım dilimin müşterisi ezelden dediler yunusa bal dudaktan acı kelamlar etmesi hayli kolay yaşamayanın bu derdi yunus çıkan fırtınada bir kırılan çiçek
nakarat
gördüklerime inanmam gerek. ama nasıl olacak bana birisi bunu anlatsın külahıma anlatsın sevdiklerime kavuşmam gerek ama nasıl olacak bana birisi bunu anlatsın külahıma anlatsın
heder olan yürek diliniz kem almamakta hebadır onca sevgi cümlesine kanmışlığın leşleri bildiğim geçmişe mazi söyle çokmu önemli ikili yaşanmış mazi azimle unutup sadakatle geleceğe emin ol başta zor gelir adım atılmış her yol, her yol! ilişkiler yine tenha,münzevi raplerime bir hamlede verdim fetva yağmuru kara çeviren hava, kolaysa çık ulan burası çorak ova. mahlasımın anlamı; kaf dağının kaf'ı ve ölü kefeninin kef'i en güzel kuşlar benim ellerimden yedi en güzel yemi. yürüdüm koşa koşa. boşa sallar deryada küçük balık, büyük balıkların hepsi salık, güçsüze yazık. doğru dersin bree...
nakarat
gördüklerime inanmam gerek. ama nasıl olacak bana birisi bunu anlatsın külahıma anlatsın sevdiklerime kavuşmam gerek ama nasıl olacak bana birisi bunu anlatsın külahıma anlatsın | |
|